Kabelky VLADA

Podle vlastního návrhu jsem ušila pár originálních textilních quiltovaných kabelek menších rozmerů. Jsou vystužené, vypodšívkované a drží tvar. Nosí se přes rameno. Zapínaní kabelky  jsem řešila klopou a magnetem. Výška kabelky je 24 cm, šířka 26 cm a délka ramenního popruhu je 97 cm.


KANFA s proužkem

Tak a tentokrát jsem si ušila kabelku na léto pro sebe. Zvážila jsem , že mi tři kapsičky uvnitř tašky budou stačit, jedna větší a dvě menší. Celkem má taška kapsičky čtyři,  jedna je i z pohledu tašky. Zapínání tašky jsem dala na zip . Ucha má 62cm dlouhé, velikost tašky je cca 37cm x 35 cm. No a hmotnost, schválně jsem ji byla zvážit, protože taška má celkem 5 vrstev, je 40 dkg.




Niečo nového

Dobrý deň,
pustila som sa do šití ďalšej tašky .  Nie je to ešte konečná úprava, pracujem na menších úpravách. Ono to chvíli trvá ( aspoň mne), kým sa z toho vyklube to pravé. Mala by to byť taška na leto, praktická a súčasne elegantná.


 



Dokladovka Poly

Připomíná to peněženku, ale nešila jsem  to na peníze, ale na doklady všeho druhu. Aby byly pohromadě, přehledné  a vždy po ruce.
Inspirace Bellet design.

    Různobarevné.
        
                                        Červená a modrá.


Pohled, jak to vypadá uvnitř s přihrádkami.