Nešitý patchwork

Na Veľkú noc si môžeme interier skrášliť dekoráciou. Urobila som si tento artyčokový venček. Použila som techniku nešitého patchworku, ktorá spočíva v ukladaní zložených štvorčekov. V tomto prípade som použila látku.

Pro chladnější dny

Venku krásně chumelí, takže mi tento set čepice a tašky akorát tak pasuje do tohoto počasí.

Ta sliepočka kropenatá........

Do Veľkej noci je ešte niekoľko dní. Kto si bude chcieť v predstihu urobiť takúto dekoráciu, potrebuje:
kúsky látok, odstrižky vatelínu, niť v takej farbe, ako je látka na krídla, ihľu, špendlíky, nožnice, gombíky, špagátik, šijací stroj. No a samozrejme chuť do ručnej práce.

Pletená šála

Zima je stále tady. Říká se " Únor bílý, pole sílí". Toho sněhu na některých místech moc není, zato mrazu si užíváme. Pomocí jehlic a vlny jsem upletla vlněný úzký šál s výrazným vzorem a jak je vidět na obrázku, mám načatý už další.

Papier a látka

Prečo papier a látka? Košík je upletený z papiera a sliepka ušitá z látky. Dekorácia je vhodná na ozdobenie bytu počas Veľkej noci. Mám rada zmenu a snažím sa mať na každý sviatok niečo nové na výzdobu.

Pouzdro a jehelníček



Když budete ručně šít, vyšívat, háčkovat, budete potřebovat něco, kam si šitíčko budete moci odložit. Tak třeba i sem.


Green

Tyto dvě tašky zavánějí  romantikou. Na krásné léto jsou jako stvořené. Jestli se do nich pustíte, můžete využít i kousky pruhů látek , které vám zůstaly a když bude hodně svítit sluníčko a budete chtít odpočívat, pusťte se pěkně v klidu do háčkování malých ozdobných kytiček.

Flower

Tato taška je na ušití velice jednoduchá. Použila jsem látku, kterou jsem koupila od Belletky na stránkách Galerie Marina. Látka je sama o sobě veselá, takže jsem ji nemusela už ničím dozdobovat.